För företag

Varför ska du jobba med Aden makeup?

Kvalitét, kundvänliga priser och snygga förpackningar lockar många köpare. Vi erbjuder ett brett sortiment med flera hundra produkter av högsta kvalité. Ytterligare en fördel är att du kan välja ditt eget sortiment och sälja de produkter som passar din verksamhet. Makeup och nagelprodukter är hudvänliga och naturligtvis ej testade på djur. Många är även vegan märkta.

Allting är tillverkat i EU. Produkterna är välbeprövade och är under ständig utveckling för att möta de krav som kunder och myndigheter ställer. Aden makeup har funnits i över 20 år och all tillverkning sker enligt noggranna föreskrifter och bestämmelser enligt högteknologisk kontroll.

Passar salonger eller butiker

Vi är här för att hjälpa dig oavsett om du ska starta ny verksamhet eller du vill bredda ditt sortiment. Har du salongsverksamhet inom hudvård, makeup, frisör eller äger du en butik som säljer kosmetik, då har du nu möjligheten att bli en i Adenfamiljen.

Online shop inom kosmetik

Vi står till förfogande när det gäller online-handel och du kan ansluta dig till oss för att sälja Aden makeup på din webbsida.

Vi ger dig experthjälp

Du får hjälp av makeupartist och marknadsföringsexpert som är specialiserad på försäljningsteknik inom både salongs- och butiksverksamhet. Vi håller kurser för att du lätt ska kunna sälja dina makeupprodukter och få nöjda kunder.

Dags att ta nästa steg?