🇸🇪   Sverige

✓ FRI FRAKT ÖVER 500 KR

Integritetsspolicy

 

Vi på Aden Cosmetics AB värnar om våra kunders integritet och följer bestämmelser och lagar gällande lagring av personuppgifter enligt GDPR. Vi försäkrar att data som hamnar på vår sajt är krypterad. Denna process involverar konvertering av information eller data till kod för att förhindra obehörig åtkomst. Vår sajt följer detta regelverk och begagnar sig av säkra metoder för att säkerställa skydd av alla kreditkortstransaktioner. Krypteringsmetoder används för att skydda personuppgifter som skickas till eller från vår sajt över säkra kommunikationskanaler.

Det som lagras:

• Information du tillhandahåller när du använder vår sajt (t.ex. namn, kontaktuppgifter, kön, produktrecensioner, och information du anger på din sida).
• Transaktions- och faktureringsuppgifter, t.ex. om du genomför ett köp från oss via vår sajt (t.ex. kreditkortsuppgifter och leveransinformation).
• Korrespondens du haft med oss (t.ex. om du kontaktat kundservice eller interagerat med oss via sociala medier).
• Information du tillhandahållit när du deltagit i tävlingar eller besvarat enkäter.
• Information vi samlat in automatiskt via cookies eller andra tracking-verktyg (t.ex. vilka webbsidor du besökt och om du klickat på någon länk i vårt nyhetsbrev). Vi kan också samla information om vilken enhet du använt för att besöka vår sajt.
• Annan information du anger när du besöker vår sajt, t.ex. var du befinner dig när du besöker vår sajt, detta under förutsättning att du ger ditt godkännande till detta.

Varför dessa uppgifter samlas:
• Att kunna genomföra din beställning och behålla ditt konto på vår sajt.
• Att hantera och besvara frågor och klagomål som inkommer till vår kundservice.
• Att individanpassa sajten efter dina önskemål och visa innehåll vi tror att du är mest intresserad av, detta baserat på dina uppgifter, din köphistorik och din surfhistorik.
• För att förbättra och bibehålla kvaliteten på vår sajt, samt övervaka användandet på densamma.
• För marknadsundersökningar, t.ex. kan vi kontakta dig för feedback på våra produkter.
• För att skicka reklam och direktreklam och nyhetsbrev i de fall du godkänt detta eller i övrigt är tillåtna att göra så. Det är så länge du önskar att få nyhetsbrev då du alltid har möjlighet att avregistrera detta.
• Av säkerhetsskäl, t.ex. för att utreda bedrägeri samt vid behov för att skydda oss eller våra underleverantörer.
• För att följa våra juridiska och regelmässiga skyldigheter.
Vi hänvisar till följande rättsliga grunder, lydande under dataskyddslagen, gällande vår rätt att hantera dina personuppgifter:
• Eftersom det är nödvändigt att hantera personuppgifter för att upprätta ett avtal med dig, eller förbereda ett avtal med dig (t.ex. använder vi dina personuppgifter för att utföra betalning och genomföra köp när du lägger en beställning hos oss).
• Eftersom vi har mottagit ditt godkännande (t.ex. när du kontaktar vår kundservice, när du lägger till information om dig i din profil eller när du godkänner att vi skickar reklam till dig).

Mindreåriga

18 års ålder gäller för handel.

Cookies

Vi använder cookies och liknande funktioner för att tillhandahålla vissa funktioner på vår sajt, för att förstå och mäta dess prestanda samt för att erbjuda riktad reklam.