Om Aden

VI STRÄVAR EFTER ATT LEVA MED MEDKÄNSLA,
VÄNLIGHET OCH EMPATI.

Företaget

Aden är ett revolutionerande makeupmärke, som har funnits i över 20 år och haft stora framgångar i flera länder. Nu ska vi lansera ett bredare sortiment av Aden makeup även i Sverige. Vi kan stolt berätta att det är ett märke av professionell kvalité som möter alla höga krav både vad gäller hudvänlighet och färger med brett sortiment av både klassiska och sprakande nyanser. Självklart att inga av produkterna är djurtestade. Utveckling sker kontinuerligt och fler och fler av produkterna är även veganmärkta. Viktigt att observera om våra produkter är att allting tillverkas inom EU, enligt stränga regler för att möta marknadens krav på vad god sed och kvalité innebär.

Våra kunder är viktiga för oss

Vårt syfte är att du som kund ska kunna känna dig trygg när du handlar hos oss. Produkterna står för det som är utlovat, både vad gäller kvalité och innehåll. Vi kan stolt berätta att många av våra produkter är vegan märkta och naturligtvis är inget testat på djur. Produktutveckling sker kontinuerligt och endast de bästa och mest framgångsrika tillverkarna inom EU anlitas för att säkerställa kvalitén och kraven. Vi är lyhörda och vill att du som kund hos oss alltid ska kunna få svar på dina frågor. Vi lyssnar på dina idéer och önskemål eftersom din åsikt är viktig för oss.

Fråga oss om hjälp

Vi hjälper dig mer än gärna att hitta produkter om du skulle vara minsta tveksam kring vad som passar bäst för dig eller om du funderar på att köpa present. Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar.